Kine Van Den Bergh

kinesitherapie

Lambrechtshoekenlaan 278-280

2170 Merksem

 

Tel.: 03/645 07 98 

E-mail: info@kinevandenbergh.be

 

Schoonheidsverzorging

Lambrechtshoekenlaan 278

2170 Merksem

 

Tel.: 0496/08 66 70 

 

Kinetico

kinesitherapie

Dorien Van Limbergen

Gallifortlei 188

2100 Deurne

 

Tel.: 03/324 18 44

Therapieën

Bij Kine Van Den Bergh kunt u terecht voor allerlei therapieën. Wij zijn gespecialiseerd in 7 behandelingen.

 

knop algemene revalidatie Knop cardiale revalidatie
Knop lymfendrainage Knop manuele therapie
osteopathie sportkinesitherapie
Rugscholing Kine Van Den Bergh

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie bestaat voor verschillende doeleinden. U heeft een sportblessure of bent overtraind. Dan wilt u zo snel mogelijk weer op de been. U wilt, ondanks het ongemak blijven sporten en uw conditie behouden dan zal de sportkinesitherapeut u begeleiden en een alternatief trainingsschema aanbieden waar dit mogelijk is.

De therapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurt en hoe u geblesseerd bent geraakt. Hij weet ook hoe belangrijk het bewegen voor een sporter is en dat ziet u terug in het revalidatieschema dat hij met u maakt. Afgestemd op uw mogelijkheden en op de sport die u beoefent.

De therapie kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Welke sport u ook beoefent of op welk niveau, of u nu jong of oud bent, u bent graag in beweging. En dat wilt u graag zo houden. Of u heeft ambities en wenst deel te nemen aan een echte sportieve uitdaging. Dan kan de therapeut u begeleiden met het bereiken van uw doel.

Ook voor zij die nog niet sporten kan kinesitherapie heilzaam zijn. De therapeut helpt u met ‘het beginnen sporten’ en zorgt voor begeleiding die uw prestaties opbouwen en blessures voorkomen.

 

Maak een afspraak of vraag meer informatie.